Z dotikom sežemo globlje kot z besedami

Prepoznajte moč, ki jo nosi vaš obraz in mu privoščite najboljše. Vzemite si čas zase in naredite pravi korak k razkrivanju najboljše različice sebe z izjemnimi in neinvazivnimi metodami po Lone Sorensen. Uravnovesite svoje življenje na čustvenem, mentalnem, energijskem, telesnem in duševnem nivoju.

Metode, ki jih izvajam

JAPONSKI COSMO LIFTING SorensensistemTM

BIPOLARNA REFLEKSNA TERAPIJA SorensensistemTM

Japonski cosmo lifting SorensensistemTM

S starostjo se proizvodnja kolagena v našem obraznem tkivu zmanjšuje, kar vodi v izgubo elastičnosti kože, nastanek gubic, povešanje kože, poškodbe zaradi sončne izpostavljenosti pa postanejo bolj vidne. Zato je vaša skrb za obraz nujna in neločljiva sestavina vašega življenja. Z vrhunsko naravno metodo pomlajevanja obraza, kot je Japonski cosmo lifting po metodi Lone Sorensen, boste ohranili mladostno svežino, izboljšali svoje počutje in poudarili vašo naravno lepoto. Metoda Japonskega cosmo liftinga SorensensistemTM je inovativna kombinacija različnih prefinjenih tehnik obrazne refleksoterapije, ki jih je razvila Lone Sorensen. Metoda sestavlja refleksne točke, ki so povezane z meridiani, refleksne cone iz južnoameriške tradicije, vietnamsko metodo refleksnih točk in con na obrazu ter japonsko metodo.

Izvajanje metod SorensensistemaTM

Japonski cosmo lifting SorensensistemTM vpliva na čiščenje limfnega sistema, izločanje toksinov in izboljšanje stanja kože. Z izvajanjem te metode se spodbuja regeneracija obraznega tkiva, krepijo se obrazne mišice, zmanjšujejo globoke gube in preprečuje nastanek drobnih gubic. Stimulacija refleksnih točk in con omogoča uravnoteženje mišičnega tonusa po celotnem telesu, vključno z obraznimi mišicami, ki so del celotnega mišičnega sistema.

Ta izjemna metoda je primerna tako za ženske kot moške vseh starosti. Pri mlajših posameznikih deluje kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena, kar ohranja kožo napeto in zdravo. Pri zrelejši koži pa zmanjšuje znake obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Poleg tega je Japonski cosmo lifting po metodi Lone Sorensen učinkovit tudi pri izboljšanju stanja mišic po obrazni parezi. Z uporabo naravnih ekoloških izdelkov in prefinjenih tehnik vzhodnjaške medicine, Japonski cosmo lifting SorensensistemTM, ponuja celostni pristop k lepoti in zdravju. Ta naravna in neinvazivna metoda je postala priljubljena izbira za tiste, ki si želijo dobro počutje ter sijoč in mladosten videz.

Bipolarna refleksna terapija SorensensistemTM

Eden od pomembnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na naše dobro počutje, so hormoni in nevrobiološki procesi v telesu. Stres je ena izmed pogostih težav, s katerimi se soočamo, in ima lahko negativne posledice na naše telo in duha, kar se odraža na naši koži, prebavi, nespečnostjo ter kronično zategnjenimi mišicami.

Metoda, ki nam lahko pomaga vzpostaviti ravnovesje in uravnavati škodljive učinke stresa, je Bipolarna refleksna terapija po metodi Lone Sorensen. Ta manualna tehnika vključuje stimulacijo različnih con in točk na obrazu, lasišču in stopalih. Sproščanje travm in čustev, ki so shranjeni v celičnem spominu telesa, nam omogoča boljše obvladovanje stresa in vzpostavljanje harmonije znotraj nas.

Pomaga uravnavati hormone in vpliva na delovanje nevrotransmiterjev, kot so serotonin, dopamin in noradrenalin. Z izvajanjem tehnik, ki jih je razvila Lone Sorensen, omogočimo telesu, da začne sproščati protistresne hormone. Njihova vloga pa je, da našemu telesu sporoči, da smo na varnem.

Temelji na tradicionalnem znanju različnih kultur po svetu ter sodobnih medicinskih spoznanjih. S pritiskanjem na refleksne cone na stopalih, obrazu in lasišču, vplivamo na samozdravilne mehanizme telesa in spodbujamo usklajeno delovanje telesnih funkcij.

Bipolarna refleksna terapija je primerna za vse starostne skupine, od otrok do starejših. Ima pozitiven učinek pri uravnavanju negativnih vplivov stresa, razreševanju travm in posttravmatskih stresnih motnjah. Prav tako pomaga pri uravnavanju čustvenih neravnovesij, duševnih in vedenjskih motnjah, depresiji ter izgorelosti. Rezultati terapij so pokazali tudi lajšanje težav s prebavo in kronično zategnjenimi mišicami. Prednost te terapevtske metode po Lone Sorensen je, da deluje hitro in ima globok učinek.

S ponavljanjem terapevtskih tehnik Bipolarne refleksne terapije postopoma prevzamemo nadzor nad našimi živčnimi odzivi na različne situacije. Naši možgani zabeležijo vsak notranji premik, ki ga doživimo ob vsaki situaciji. S tem se poveča naše zavedanje o tem, kako reagiramo na stresne dogodke in s kakšnimi čustvi se nanje odzivamo. Ko notranji premiki pridejo v zavest, se začnemo zavedati, kako lahko telesu in umu omogočimo, da se razbremenita. To zavedanje nam omogoča, da sprejmemo odločitve in se odzovemo na stresne situacije na bolj uravnotežen način. S tem postopoma zmanjšujemo negativne vplive stresa na naše telo in psiho.

Bipolarna refleksna terapija nam pomaga pri razreševanju preteklih travm, čustvenih blokadah in notranjih neravnovesjih, kar nam omogoča boljše obvladovanje dnevnih izzivov. Z redno prakso terapije se tako krepi naša odpornost proti stresu in izboljšuje naše celotno počutje. Dvignite kakovost svojega življenja s pomočjo Bipolarne refleksne terapije SorensensistemTM