VEČ KOT MASAŽA PROTI GUBAM

Dandanes se vedno več ljudi zaveda pomena celostnega pristopa k lepoti in dobremu počutju. Medtem ko se nekatere metode osredotočajo le na površinske vidike, kot so zmanjševanje gub in glajenje kože, so se pojavile nove metode, ki presegajo zgolj estetske cilje. Ena izmed teh naprednih pristopov, ki privablja vse več pozornosti, je Japonski cosmo lifting SorensensistemTM.

Ne gre le za običajno masažo proti gubam, temveč za metodo, ki se osredotoča na večplastne koristi za kožo in celotno telo. Japonski cosmo lifting SorensensistemTM predstavlja kombinacijo različnih tehnik in metod s poudarkom na aktivaciji mišic, stimulaciji limfnega sistema, akupunkturnih točkah in psihofizičnem ravnovesju. To lahko prispeva k boljšemu dovajanju hranil v kožo obraza in odvajanju toksinov z njega, kar lahko pozitivno vpliva na videz kože ter splošno počutje.

Masaža proti gubam, ki presega običajno.

Japonski cosmo lifting SorensensistemTM je inovativna metoda za izboljšanje tonusa kože, zmanjšanje globokih gub in preprečevanje nastanka drobnih gubic. Edinstvena značilnost te metode je uporaba pritiska s prsti, ki se izvaja po določenih conah na obrazu. Stimulacija akupunkturnih točk lahko prispeva k energetskemu ravnovesju, kar je osnova tradicionalne kitajske medicine. Poleg tega je poudarek tudi na sproščanju napetosti v mišicah, zmanjšuje posledice stresa ter tako prispeva k sproščenemu in svežemu izgledu.

Ta metoda ponuja več kot zgolj estetske koristi. Celostno naravnan pristop Japonskega cosmo liftinga po Lone Sorensen, lahko pomaga spodbuditi naravne procese obnavljanja in izboljšanja, ne le na površini kože, ampak tudi v globljih plasteh tkiv. Tako prinaša širši spekter koristi, ki presegajo zgolj zmanjšanje obraznih gub. S tem pristopom se posamezniki lahko počutijo bolj vitalni, sproščeni in imajo zdrav sijaj kože, kar odraža notranje ravnovesje in dobro počutje.

Ena izmed najzanimivejših lastnosti metode Japonskega cosmo liftinga SorensensistemTM – skozi ta pristop na nek način treniramo naše mišice obraza. Podobno kot vadba za telo, ki pomaga krepiti mišice in izboljšati telesno kondicijo, ta metoda omogoča, da tudi mišice obraza postanejo bolj tonirane, prožne in močne.

Nekaj zanimivosti o naših obraznih mišicah.

Mišice obraza igrajo ključno vlogo pri izražanju čustev, komunikaciji in gibanju obraza. Na obrazu obstaja več kot 40 mišic, ki omogočajo, da se nasmejemo, pokažemo žalost, jezo, presenečenje in še veliko več čustev. Poleg tega so vključene v mnoge vsakodnevne dejavnosti, kot so žvečenje hrane, govor, izražanje čustev, povišanje obrvi, utripanje oči in še veliko več.

Razporejene so od čela do brade, ter od ušes do nosu. Pritrjene so na kosti ali druga tkiva in povezane z živčnimi vlakni, ki omogočajo njihovo premikanje. Nekatere mišice so tanke in natančne, kot na primer tiste okoli oči, ki omogočajo utripanje, medtem ko so druge bolj robustne, na primer mišice čeljusti, ki omogočajo žvečenje in govor.

Veliko vlogo imajo tudi pri izražanje naše osebnosti. Skozi čas se lahko pojavijo gubice in gube, ki so posledica gibanja teh mišic in staranja kože. Ena od najuspešnejših metod masaže obraza proti gubam je Japonski cosmo lifting po metodi Lone Sorensen. S pomočjo te tehnike lahko preprečujemo nastanek novih obraznih gub in zmanjšamo vidnost že obstoječih. Prav tako pa je pomembno spremeniti tudi naše življenjske navade, katere lahko še dodatno pospešijo njihov nastanek.